dilluns, 12 de novembre del 2018

Aquest novembre a Olot, cinema espiritual!



El Consorci d'Acció Social de la Garrotxa (CASG), el Cine Club Olot i el Grup de Diàleg Interreligiós d'Olot ens hem unit per fer realitat que Olot sigui una de les seus de la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya.

Aquesta mostra, organitzada per la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu obrir, a través del cinema, una finestra a la realitat religiosa del nostre país, i afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social.

En aquesta edició, a més, en el marc de la commemoració de l’Any Raimon Panikkar (Barcelona, 1918 - Tavertet 2010), s’han seleccionat pel·lícules que reflecteixen el seu pensament i que es projectaran en diverses sales. Panikkar, de pare indi i hindú i mare catalana i cristiana, és una de les veus més lúcides del pensament contemporani per les seves aportacions al diàleg intercultural i interreligiós.

A Olot, les pel·lícules que podrem veure són:

  • El 23 de novembre, a les 21.30h, als Cines Olot, "La tortuga vermella". Presentarà la projecció Josep Costa Camps, president del Cine Club Olot. Entrada: preu habitual de les projeccions del Cine Club.
  • El 29 de novembre, a les 19.00h, a l'Orfeó Popular. "Déu meu, però què t'hem fet?". Presentaran la projecció diversos membres del Grup de Diàleg Interreligiós. Entrada gratuïta.

En la sessió del 29 de novembre hi haurà un espai per a rebre aportacions voluntàries per al Gran Recapte, destinades al Banc dels Aliments. La llista de productes prioritaris que es recolliran la formen els següents: bolquers, gel de dutxa, farina, lleixiu (en envàs de 2 litres), xocolata, cereals d'esmorzar, sucs de fruita, oli, cafè soluble, llet sencera (en envasos d'1 litre) i detergent per a la vaixella.

Esperem que les gaudiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada