divendres, 25 d’agost del 2017

No tenim por


Ahir a la tarda, una representació del Grup de Diàleg Interreligiós d'Olot vam assistir a l'«Acte interreligiós i interconviccional en record de les víctimes dels atemptats i per la pau», organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, amb el suport del Grup de Treball Estable de Religions (GTER) i l'Associació UNESCO de Diàleg Interreligiós (AUDIr) al Museu Marítim de Barcelona. Al costat d'un gran nombre d'entitats religioses i de diàleg interreligiós, vam voler mostrar així el nostre suport a les víctimes de les tragèdies de Barcelona i de Cambrils.

Als membres del Grup de Diàleg Interreligiós d'Olot se'ns fa impossible entendre com es pot fer servir la religió, sigui la que sigui, per a justificar qualsevol tipus de violència. Al contrari: el diàleg interreligiós és la prova que les religions, en la seva diversitat, serveixen per a unir, i per a avançar en la pau. Així ho entenem, i així treballem des de fa anys a la nostra ciutat.

Així doncs, volem fer arribar a la ciutadania d'Olot un missatge inequívoc: des del dolor i la solidaritat envers les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, i els que es produeixen en altres llocs del planeta, seguirem treballant per la convivència, al costat de totes aquelles persones i entitats que comparteixen amb nosaltres l'anhel d'una ciutat cohesionada, cívica i plural. Davant dels que volen sembrar odi i desesperança, els membres del Grup de Diàleg Interreligiós d'Olot afirmem que no tenim por.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada